fbpx
Hydrogendreven karbonrensemaskin er det nyeste innen motorrens. Den rengjør kjøretøyets motor, konkret rettet på Turbo, EGR-Ventil, Dieselpartikkelfilter (DPF), ventiler etc på en skånsom og svært effektiv måte.
Etter en karbonrens opplever mange at responstiden på gasspedalen blir raskere, akselerasjonen jevnere og motoreffekten generelt bedre. Karbonrens fører dessuten til mindre drivstoffutslipp og dermed reduserte klimaavtrykk..
Hydrogen inn i innsuget

Hva er bra med karbonrens av bilen?

Karbonrens har flere miljømessige fordeler. Den reduser Co2-utslippet på kjøretøyet og gjør at bilen utnytter drivstoffet maksimalt. Dette fører til redusert drivstofforbruk, noe som igjen er vennlig mot både miljø og bileiers lommebok.

Vedlikeholdes motoren jevnlig, holder den også lenger. Er motoren ren, betyr det lavere servicekostnader. 

Karbonrensemaskinen er utviklet med avansert teknologi og rengjør motoren effektivt og skånsomt uten mekaniske inngrep. 

Regelmessig karbonrensing reduserer risikoen for at slitedeler må skiftes ut. Dermed reduseres verkstedkostnadene, slik som dyre reparasjoner av Turbo, EGR-Ventil og Dieselpartikkelfilter (DPF).

Sjekk ut priser her

Ja det gjør vi, vi har med alt vi trenger i servicebilen vår og kan ta tjenesten der du er, enten på jobb eller hjemme om ønskelig. Forutsetningen er at man bor i Bergens område, ta evt kontakt med oss for spørsmål om dette.